Districte 11 _ City to City

ARXIU

Districte 11 City to City manté un arxiu documental i gràfic. Assegurarem la seva guarda, cura i arxiu, a mesura que es vagi digitalitzat es posarà a la abast de tothom interessat. En cas de voler més informació sobre l’arxiu escriu a info@districte11.org.

Ens mouen les següents funcions: Recuperar + Arxivar + Difondre + Promoure + Facilitar + Analitzar

 

La Fundació neix amb el propòsit de recuperar els fons documentals del pre-conflicte, conflicte i post conflicte i facilitar el coneixement general dels esdeveniments, recordar aquesta relació i treure’n bones experiències. La Associació / Fundació vol ser  hereva de moltes associacions, entitats i grups que als barris, pobles i ciutats de Catalunya han teixit una xarxa de col·laboració amb els seus homòlegs a Bòsnia i Hercegovina, en especial del Comite de Solidaritat amb Sarajevo, de la Plataforma d’Europa x Bosnia, de l’Associació Mestres per Bòsnia i el seu treball entre mestres i escoles, la Fundació catAid i el seu treball a Srebrenica, de l’Associació Trenkalós que en els darrers vint anys han estat referent en l’intercanvi i cooperació entre joves, i quantes entitats i associacions s’interessin en la Fundació per la coincidència de les seves finalitats.

Ens posem a la vostra disposició per mantenir la relació amb moltes associacions i xarxes creades, amb la Fundació de la Democràcia Local de Sarajevo, amb la Fundació,  OGBiH. “l’educació per enfortir Bòsnia i Hercegovina” d’en Jovan Divjak, amb Fama International, amb el Consorci “Museu del Setge de Sarajevo”. Ens han demanat ja contactes per el Centre de dones víctimes del conflicte, per el Banc del coneixement del Museu del Setge de Sarajevo.

 

Sabem que es un moment molt difícil per l’associacionisme,

però no volem que es perdi la memòria d’aquesta feina realitzada.

 

COL·LABORA!

 

dte-02